Devisen und Kryptoutflöde

Huobi COO-arrestering leder till att Bitcoin dräneras från utbytet

  • BTC-utflöde på 350 miljoner dollar rapporterades efter arresteringen av Huobi COO.
  • Huobi COO arresterar oro bland kinesiska kryptohandlare.
  • Kinas kryptoförbud fortsätter medan USA är upptagen med val.

Bitcoin-handel har sett stora svängningar den här säsongen

Att upprätthålla en hausseartad trend, vilket leder till rekordhöga $ 14 100, såväl som stora aktörer som Paypal att gå med i expeditionen har varit några av de toppar som kryptovalutakungen upplevt på senare tid.

Med sådana positiva attribut till sitt namn uppslukar emellertid konsekventa rädsla vågor Crypto-marknaden med BTC-plattformar som är under juridiska utredningar, det senaste fallet där Crypto-handelsjätten Huobi granskas.

Förbud mot kryptovalutor i Kina ledde till att den kinesiska grundade Bitcoin (BTC) handelsplattformen flyttade sin installation till Singapore. Trots att de flyttat ut har kinesiska tjänstemän fortsatt att hålla tillbaka höga tjänstemän i företaget för att hålla inspektioner.

Huobi COO-arrestering

Rapporter bekräftar gripandet av BTC-jätten Robin Zhu Jiawei, COO, Huobi. Nyheten kommer snart efter den skandalösa gripandet av XuMingXing, OKEx-ägare, vilket resulterar i uppskjutande av uttag på företaget. Medan Huobi-tjänstemän fortsätter att förneka anklagelserna är det fortfarande omöjligt att förneka fortsatta rapporter om detsamma.

Huobi hade vidtagit massiva åtgärder för att säkra plattformens medel efter gripandet av OKEx-ägaren inklusive upphörande av uttag. BTC-nettoutflödet på mer än 26 000 BTC till ett värde av 350 miljoner dollar har rapporterats den 2 november 2020. Huobi och OKEx är innehavare av 460 000 BTC tillsammans. Detta drar till ett värde av 3,5 miljarder dollar.

Med rapporten om arresteringen av Huobi COO sågs näringsidkare bort från plattformen och flyttade sin BTC-innehav till Bitfinex. Valvarning rapporterade ett utflöde på 110 miljoner dollar till Bitfinex, medan Crypto Quant rapporterade ett nettoutflöde av BTC på över 55 miljoner dollar.

Med förbudet mot digital handel och inga uttryckliga operativa regler i sikte fortsätter kinesisk kryptohandel att bevittna oroligheter trots att det har en växande kryptosamhälle.

Related Posts